• Sälj din bil

OBS! Formulär endast avsett för privatpersoner!

Fält markerade med * är obligatoriska!
 

Vi behöver information om Märke, Modell, Mil, Utrustningspaket (tex Summum), Årsmodell och annan information som kan vara viktig för en korrekt värdering.
OBS! Skriv inte några personuppgifter i detta fältet.

Vi hjälper dig

Vill du ha hjälp att sälja din bil kontaktar du en av våra säljare via telefon eller genom att fylla i uppgifterna i kontaktformuläret här intill. Därefter träffas vi för att besiktiga din bil och komma överens om ett realistiskt försäljningspris.


Tryggt

När vi är överens om ett försäljningspris skriver vi avtal om förmedling av bilen. Vi rekonditionerar bilen in- och utvändigt samt har möjlighet att laga eventuella lackskador eller stenskott. När vi har fotograferat bilen kan du fortsätta köra med din bil ända fram till försäljningen – förutom när vi visar den för seriösa spekulanter.


Enkelt

För att göra det ännu enklare för dig tar vi hand om alla kontakter med spekulanter, sköter förhandlingar och ombesörjer avslut med köparen. Vi betalar även ut eventuell restskuld till leasingbolag eller låneinstitut samt svarar för den trafikgaranti som lämnas till köparen. Efter avslutad affär sker betalning till dig inom två bankdagar.


Bra pris

Vi har lång erfarenhet av bilbranschen och ser alltid till att du får bästa möjliga pris för din bil. Vi har ständigt en hög efterfrågan på våra bilar tack vare vårt läge på Sveriges bästa bilgata och vårt nätverk av skandinaviska bilhandlare. Tillgången på seriösa spekulanter betyder att du kan tjäna uppemot 30 000 kronor mer på din bil.

OBS! Vi är en kontantfri anläggning!
ÖPPETTIDER
  • Mån - Fre 10-18
  • Lördag 11-15
  • Söndag Stängt

FÖLJ OSSJOBBA HOS OSS
Skicka in jobbansökan

HITTA HIT
  • Smista allé 15, Segeltorp
  • Vägbeskrivning

    Hitta till Smista Bil